Duodecim päätöksentuki mukana Terveydenhuollon ATK-päivien FHIR-demossa

03.08.2016
Tabletti/Messukuva
Terveydenhuollon ATK-päivien FHIR-demo esittelee terveydenhuollon tulevaisuuden yhteensopivia ja tehokkaita ratkaisuja, jotka hyödyntävät HL7 FHIR -standardiin perustuvia avoimia rajapintoja. HL7 FHIR on kansainvälinen standardi, joka mahdollistaa tiedon liikkumisen terveydenhuollon tietojärjestelmien välillä helpommin ja nopeammin. FHIR-palveluita on tarjolla jo useilla suurilla kansainvälisillä potilastietojärjestelmillä.

Demossa on mukana noin kaksikymmentä sosiaali- ja terveydenhuollon ICT-järjestelmien johtavaa kehittää organisaatiota sekä Kanta-palveluista vastaavat kansalliset toimijat. Tapahtuman järjestää HL7 Finland ry.

Maanantaina 23.5.2016 kello 18:30 järjestetään infotilaisuus FHIR-standardista ja demon toteutuksesta. Tilaisuus on Lahden messukeskuksen kokoustiloissa ja avoin kaikille ATK-päivien osallistujille. Tiistaina ja keskiviikkona FHIR-demot ovat nähtävillä osallistuvien yritysten näyttelyosastoilla.

Tervetuloa!

Terveydenhuollon ATK-päivät 24.-25.5.2016, Lahden messukeskus