Tervettä menoa tulevaisuuteen – Sitran tapahtuma

13.02.2019
Sitran ja kumppaneiden sote-kokemukset tulevaisuuden tekijöille, Messukeskus, Helsinki, 12.2.2019

Sitra oli kutsunut 700 vaikuttajaa ja yhteistyökumppaniaan päivän tilaisuuteen, jonka teemana oli ”Tervettä menoa tulevaisuuteen”.  Tilaisuuden avasi perhe- ja peruspalveluministeri Annika Saarikko, joka korosti ajankohtaisen vanhusten palveluongelmien pohdintaan myös keskustelua kansalaisten vastuusta omaan terveyteensä. Sitran yliasiamies Mikko Kosonen valotti puheenvuorossaan Sitran roolia innovatiivisten hankkeiden edistäjänä ja mainitsi puheenvuorossaan Duodecimin Terveyskirjaston esimerkkinä menestyneestä hankkeesta:

”Terveyskirjastossa asioidaan nyt runsaat 40 miljoonaa kertaa vuodessa. Yli 80 % käynneistä tulee mobiili laitteilta!”

Kustannus Oy Duodecim oli tapahtumassa mukana kahdella infopisteellä: Terveyskirjasto ja Terveyshyötyarvio.

Johtaja Antti Kivelä Sitrasta (kuva alla) kommentoi Duodecimin panosta seuraavasti:

” On ollut ilo seurata sitä menestystä, jonka Sitran 40-vuotis juhlavuoden 2007 panostus Terveyskirjaston kehittämiseen on luonut.  Meillä on hyvät syyt uskoa, että vuoden 2018 panostus Terveyshyötyarvion kehittämiseen luo edellytykset vastaavalle menestystarinalle.”

Antti Kivelä

Asiasta enemmän:

Sitra sotea uudistamassa 2007-2019
Duodecimin Terveyskirjasto
Terveyshyötyarvion laaja esittely

Kiinnostuitko asiasta? Lisätietoja antaa Timo Haikonen (timo.haikonen@duodecim.fi)