Saimme ISO 13485 laatusertifikaatin!

06.04.2020
Kustannus Oy Duodecimin Integroidut palvelut -yksikölle on myönnetty ISO 13485 laadunhallintajärjestelmän sertifikaatti

ISO 13485 -sertifikaatti varmistaa, että Kustannus Oy Duodecimin Integroidut palvelut -yksikön ohjelmistojen kehityksessä ja tuotannossa käytetyt työkalut, prosessit sekä toimenpiteet ovat sääntelyn mukaisia ja auttavat turvaamaan laadukkaat ja turvalliset lääkinnälliset ohjelmistotuotteet.

”Noudatamme laatujärjestelmää, jonka tavoitteena on varmistaa asiakkaidemme ja muiden sidosryhmien tyytyväisyys. Laadun ylläpitäminen tarkoittaa esimerkiksi tuotteisiin sekä prosesseihin liittyvää jatkuvaa seurantaa ja parantamista. Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat turvallisuus, luotettavuus ja asiakastyytyväisyys”, laatupäällikkö Eija Kutinlahti kuvailee.

”Tavoitteenamme on tuottaa parempia työkaluja terveydenhuollon ammattilaisille ja positiivista terveyshyötyä kansalaisille. Yksikön lippulaivapalvelut, Duodecim EBMEDS (päätöksentuki) ja Terveyshyötyarvio muodostavat palvelukokonaisuuden, jossa nämä tavoitteet yhdistyvät”, liiketoimintapäällikkö Tuomas Lehto kertoo.

”Duodecim on keskeinen toimija kansallisessa Omaolo-palvelussa, johon olemme tuottaneet muun muassa koronavirustaudin oirearvion. Lomaketta on täytetty jo yli 300 000 kertaa. Potilasturvallisuuden ja luotettavuuden täytyy olla kunnossa”, asiakkuuspäällikkö Anu Suurnäkki toteaa.

ISO 13485 on kansainvälinen terveydenhuollon laitteiden ja tarvikkeiden suunnittelun ja tuotannon standardi. Sertifikaatin myönsi SGS Fimko Oy 11.3.2020. Sertifikaatin numero on FI20/871770.