Työkalut

EBMEDS testi- ja demosovellus

Interaktiivinen testi- ja demosovellus mahdollistaa mallipotilaiden avulla tiedon lähettämisen EBMEDS-moottorille. EBMEDSin tuottamat palautteet näytetään käyttäjälle työpöydän oikeassa palkissa. Testi- ja demosovelluksessa tieto lähetetään painamalla ”Lähetä”-nappia. Mallipotilaiden tietoja voi kokeilla muokata esimerkiksi lisäämällä tai poistamalla jonkin diagnoosin tai mittauksen koodin. Hoitosuosituslinkit toimivat vain, jos käyttäjällä on oikeus EBM-tietokantojen käyttöön esimerkiksi Terveysportin kautta.

EBMEDS-skriptieditori (ESDE)

Sekä julkaistuja että vielä työn alla olevia skriptejä voidaan tutkia skriptieditorilla, jonka käyttö vaatii käyttäjätunnuksen ja salasanan. Käyttäjälle voidaan antaa oikeudet skriptien tutkimiseen, kommentointiin ja/tai editointiin.

EBMEDS-käännöstyökalu

Käännöstyökalun avulla on mahdollista tehdä kaikkien julkaistujen skriptien tekstien käännöstyö systemaattisella tavalla. Työkalua käytetään skriptieditorin kautta. Tällä hetkellä tuetut tai työn alla olevat kielet löydät tilastosivulta.

EBMEDS-mäppäyssovellus

Mäppäyssovellus on työväline luokituskoodeista tuotettujen EBMEDSin omien yhdistelmäkoodien (aliasten) hallintaan. Sovellusta käytetään skriptieditorin kautta.